Злоумышленники разгромили редакцию валковской газеты "Сельские новости"

Зловмисники в ніч з 2 на 3 серпня проникли до редакції Валківської районної газети "Сільські новини" і вчинили в приміщенні погром. Про це повідомила "SQ" головний редактор газети Валентина Романенко. Невідомі особи пролізли через кватирку з території сусіднього підприємства, яке охороняється. Ті кабінети редакції, які перебували під охоронною сигналізацією, залишилися неушкодженими.

За словами В. Романенка, зловмисники розкидали і розбили все, що потрапило їм під руку, включаючи вміст скриньок у столах співробітників редакції. Зокрема, землю з квіткових горщиків зсипали в купку на одному з столів, розсипали по підлозі сіль і чай з пакетиків. Серед вкраденого - цифровий фотоапарат, пляшка шампанського і пачка сигарет.

Як зазначила В. Романенко, після того, як про те, що трапилося повідомили в міліцію, бригада криміналістів працювала в редакції майже цілий день. За словами правоохоронців, є ймовірність того, що зловмисники будуть знайдені.

За словами головного редактора, подію в редакції не пов'язують з професійною діяльністю журналістів. "Є версія, що це "бешкетувала" молодь, може, для того, щоб потім викласти відео в інтернеті", - зазначила В. Романенко.

 

Довідка "SQ". Газета "Сільські новини" виходить по вівторках (обсягом 4 стор) і по суботах (обсяг - 6 стор). Тираж газети - 3 тис. прим.