Автомобілі "Daewoo" і "Volkswagen", що рухалися в попутному напрямку, зіткнулися близько 18.20 3 лютого на вул.Полтавський шлях біля будинку №96. Після чого "Daewoo" зіткнувся з автомобілем "KIA". Водій "Volkswagen" з місця пригоди зник. У результаті ДТП постраждав 46-річний пасажир "Daewoo", який із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та забиттями обличчя доправлений до лікарні швидкої допомоги. Про це повідомили "SQ" у відділі ДАІ міста.

Крім того, близько 21.00 на перехресті пр.Леніна та пр.Правди зіткнулися автомобілі "ЗАЗ-1102" і "ЗАЗ-Sens", які рухалися в зустрічному напрямку. В результаті аварії постраждали 22-річний водій і 23-річний пасажир "ЗАЗ-1102", які з забиттями тулуба, струсом мозку та травмами голови доправлені до лікарні швидкої допомоги.

Ще одне ДТП сталося на перехресті пр.Героїв Сталінграда і пр.50 років СРСР, де зіткнулися автомобілі "ГАЗ-31105" і "ВАЗ-21099", що рухалися в зустрічному напрямку. В результаті постраждали 57-річний водій "ГАЗ", який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забиття грудної клітини і коліна, і 25-річний водій "ВАЗу", який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забиття грудної клітини, в крові у нього виявлений алкоголь. Постраждав також 24-річний пасажир "ВАЗу", який отримав травми обличчя. Всі постраждалі доправлені до обласної клінічної лікарні.