Сьогодні вдень в інтернеті з'явилася інформація про те, що близько опівдня в центрі Харкова невідомі насильно заштовхали молоду дівчину до машини і відвезли її в невідомому напрямку. Про це 3 жовтня повідомив користувач "Харківфоруму", який став очевидцем подій. За його словами, це сталося біля кафе "Екскалібур" (пр. Леніна, 9, перехрестя з вул. Бакуліна). Машина - білого кольору, номерний знак - АХ7131СЕ. Користувач зазначив, що дівчина кричала, але "натовп людей нічого не зміг зробити".

Інший користувач додав, що трохи раніше біля офісного центру на Бакуліна, 4 ці ж люди заштовхали до машини чоловіка. За його словами, їх було близько 10 осіб.

Як повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області, повідомлення про викрадення дівчини сьогодні вдень надійшло до Дзержинського райвідділу. Міліція проводить перевірку, моніторить інтернет, перевіряє зазначені на форумах номери машин. Міліціонери об'їхали проспект Леніна і вулицю Бакуліна. Інформація про викрадення поки не підтвердилася.

Якщо до міліціі не надійде заява про зникнення людини, кримінальна справа порушуватися не буде.