Труп чоловіка з вогнепальним пораненням голови був виявлений на дорозі в ніч на 1 грудня у приватному секторі в районі супермаркету "Таргет" у Фрунзенському районі Харкова. Також з місця події до лікарні швидкої і невідкладної допомоги в непритомному стані з вогнепальним пораненням голови був доправлений ще один постраждалий.

Як повідомив офіційний сайт облуправління міліції, в ході оперативно-розшукових дій працівники карного розшуку знайшли зброю, з допомогою якої був скоєний злочин.

За підозрою в скоєнні вбивства оперативниками затриманий чоловік 1981 р.н., раніше судимий за незаконне зберігання зброї та крадіжки. За попередніми даними, ймовірним мотивом скоєння злочину став давній конфлікт між потерпілими та затриманим.

За фактом убивства слідчим відділом Фрунзенського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманий підозрюваний перебуває під вартою. Ведеться слідство. Другий чоловік, який отримав вогнепальне поранення, знаходиться у відділенні реанімації у важкому стані.