Налоговая милиция изъяла у частной фирмы водки и сигарет на 8 миллионов гривенСпівробітники податкової міліції Харківської області на складі однієї з приватних фірм Харкова виявили та вилучили лікеро-горілчаної продукції та тютюнових виробів на 8 млн. 282 тис. грн. Як повідомили "SQ" в Управлінні податкової міліції ДПА в Харківській області, обшуки в складських і офісних приміщеннях цієї фірми проводилися в рамках порушеної кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.204 КК України.

Як повідомили податківці, в результаті обшуку співробітники податкової міліції виявили та вилучили 1591 дал лікеро-горілчаної продукції на 954 тис. грн. і тютюнових виробів на суму 7 млн. 328 тис.грн. Відібрані зразки лікеро-горілчаних та тютюнових виробів відправлені на експертизу для встановлення справжності марок акцизного податку, якими була обклеєна вилучена лікеро-горілчана та тютюнова продукція.

Довідка "SQ". Частина 3 ст.204 КК - незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей, а також незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків; карається позбавленням волі терміном від п'яти до десяти років з вилученням та знищенням вироблених товарів та конфіскацією обладнання для їх виготовлення.