На Салтовке застрелили бизнесмена. Его машина врезалась в жилой домУчора, 31 січня, близько 21.20 в чергову частину Московського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що автомобіль "Toyota Land Cruiser Prado" врізався в балкон житлового будинку по вулиці Гвардійців Широнінців. За кермом перебував 49-річний приватний підприємець.

За інформацією сайту Головного управління МВС України в Харківській області, було встановлено, що близько 21.15 біля вказаного будинку двоє невідомих з вогнепальної зброї вистрілили у водія "Toyota". Він отримав поранення черевної порожнини і помер на місці. Автомобіль втратив керування і в'їхав у балкон житлового будинку.

Дружина водія, 52-річна жінка, яка теж знаходилася в машині, отримала незначні травми. Після медичного обстеження та надання допомоги її відпустили додому.

Через те, що машина врізалася в будинок, несучі опори не зруйновані, тепло-, водо-, газо- та електропостачання не припинялося, евакуація мешканців будинку не проводилася.

На місце прибуло керівництво облуправління міліції та прокуратури Харківської області, працівники оперативних підрозділів. Для огляду місця події використовувалася пересувна криміналістична лабораторія, залучалися працівники кінологічної служби. Співробітники міліції вилучили речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зараз співробітники міліції проводять всі необхідні слідчі та оперативні дії з метою встановлення обставин події та осіб, які вчинили тяжкий злочин.