Класика - один з найбільш універсальних, а головне - нестаріючих варіантів оформлення інтер'єрів, томувона користується незмінною популярністю. Класичні штори в повній мері вписуються в це визначення. Вони чудово підійдуть в переважній більшості випадків, знайдуть своє місце і в сучасному інтер'єрі, і в кімнаті, виконаній «під старовину», тому купити класичні штори - просто чудове рішення! Якщо ви шукаєте австрійські, французькі, японські штори штори Львів пропонує їх в широкому асортименті.

Незважаючи на те, що на ринку пропозицій безліч, критеріїв вибору теж чимало, щоб знайти продукт, який найкраще задовільняв би усі ваші запити, потрібно постаратися. Купити класичні штори не так просто, як це здається на перший погляд, але правильно підібрані, вони здатні створити справжнє диво!

Таке оформлення вікна краще в спеціалізованих порт'єрних салонах або дизайн-студіях. Тут досвідчені дизайнери допоможуть підібрати необхідну тканину для прикраси вікна, придумають оригінальну модель фіранки, підберуть красиві аксесуари, порекомендують функціональний карниз. В одному місці замовники зможуть вирішити комплексно свої проблеми з оформлення вікон.

Що ж таке класичні штори і чим вони відрізняються від інших?

Класичні штори - вироби, що поєднують в собі не тільки різні тканини, але й додаткові декоративні елементи: рюші, кисті, шнури, ламбрекени і т. д. В центрі вікна на місці тюлю використовують легкі та повітряні тканини (органза, крісталлон, вуаль ), а обрамляють віконний отвір щільними і важкими тканинами (парча, важкий шовк, сатин, гобеленові тканини).

Портьєрні тканини

З приводу застосовуваних портьєрних тканин необхідно сказати кілька слів. У класичному дизайні застосовуються різноманітні портьєри, починаючи від однотонних не надто важких до дуже щільних з красивим вензелем, завитками. Конкретний дизайн текстилю визначається необхідністю відповідати загальному дизайну кімнати, оббивці меблів в кімнаті, колірним відтінкам.

Такий дизайн класичних штор надає приміщенню шик і респектабельність, причому вони роблять це тонко і делікатно, без пафосу й зайвої показухи.

Разом з тим, правильно підібрані класичні штори здатні перетворити будь-який, навіть самий сірий і нудний інтер'єрв яскравий та комфортний! Естетика класичних штор прекрасно поєднується з такими видами приміщень, як спальні і дитячі кімнати, робочі кабінети, вітальні і т. д.