Японська кухня – те, що в усьому світі вважається справжнім еталоном правильного харчування. А тому зовсім не дивно, що найбільшу популярність мають саме суші. Львів був і залишається містом, де люблять куштувати все нове, смачне і оригінальне, навіть в сьогоднішніх непростих умовах. Так чому ж варто спробувати суші саме зараз?

1. Це смачно

У складі класичних суші та ролів – тільки свіжа риба найрізноманітніших видів, а також водорості, овочі та багато іншого. Комбінація таких продуктів неймовірно смачна, а в поєднанні з соєвим соусом або будь-яким іншим з азіатських робить страву ще кращою та пікантнішою.

2. Це корисно

Крім того, що риба містить в собі безліч корисних речовин і мінералів, вона ще й піднімає імунітет. Також не менш корисними є й норі з овочами, які допомагають організму насититися необхідними речовинами в цей непростий період. А ще не варто забувати про васабі, який має дивовижні антибактеріальні властивості.

3. Різноманітність меню

У період самоізоляції досить складно харчуватися повноцінно і різноманітно, а тому ідеальним вибором стане доставка суші. Львів гарантує смачні та оригінальні варіації цієї страви, які приготовлені досвідченими кухарями з Суші-Го, та де можна віднайти справжні цікавинки – від веганських до найбільш дивовижних.

4. Це можливість залишатися вдома

Окрім усього іншого, замовлення суші з ресторану – це можливість не виходити з дому зайвий раз, не наражаючись на небезпеку. Кур'єр привезе заповітний пакетик з їжею, який буде ретельно і надійно упакований, а також виконає безконтактну доставку.

5. Це допоможе уникнути готування

Готова їжа – це завжди гарний вибір, коли втомився від готування й більше не хочеш стояти біля плити. Суші є гарною альтернативою звичним стравам, адже вони не шкідливі, містять безліч корисних інгредієнтів, а ще стануть як сніданком, так і обідом з вечерею.

6. Відмінний вибір на свята

А ще суші й роли стануть прекрасним способом влаштувати собі міні-свято. Крім того, якщо на період карантину припало Ваше День народження або річниця відносин з коханою половинкою – сміливо замовляйте смачний сет у Суші-Го, де можна обрати як вегетаріанські страви, так і пікантні, що додають перчинки кожному дню.