Вам до Львова? Є плани на кілька днів чи бажаєте просто подивитися місто? При цьому не знаєте де краще зупинитися? Відмінним варіантом в цьому випадку буде готель "Швейцарский" https://swiss-hotel.lviv.ua/ на вулиці Князя Романа. У цьому місці ідеальним чином поєднується доступна ціна, чистота і затишок.

Місцезнаходження

Даний фактор, без всякого сумніву є одним з найважливіших. Якщо ви вирішили відправитися до Львова для культурного проведення часу, то вам варто підібрати готель, який знаходиться недалеко від цікавлять вас красиві місця і музеї, або біля зупинок з громадським транспортом. Саме тому можна рекомендувати готель "Швейцарский".

Готель готель "Швейцарский" розташовується дуже зручно в самому центрі міста:

  • у декількох хвилинах від Оперного театру;
  • недалеко від парків і культурних пам'яток;
  • недалеко від ділових великих центрів;
  • дорога до аеропорту займе менше години.

Трансфер і цілодобове заселення

Всім своїм постояльцям готель готовий запропонувати послугу трансферу в комфортабельних автомобілях від будь-якого місця прибуття. Своїх гостей співробітники готові забрати від:

  • залізничного вокзалу;
  • автовокзалів;
  • аеропорту;
  • будь-яких прилеглих населених пунктів.

Можливість бронювання

У кожного з вас буде можливість замовити потрібний вам номер, скориставшись телефоном. Адміністратор готелю зарезервує номер, і ви зможете відразу розташуватися в ньому.

Також можна вказати час, зручний для вас і потрібний термін перебування, а працівники готелю подбають про ваші побажання, і у вас буде можливість приїхати в готель в потрібний вам час.

Якщо вам потрібно замовити трансфер, то потрібно замовити послугу, вказавши місце початку маршруту, а також точний час прибуття.

Комплексне харчування

Здорова і смачна їжа - це ще одна важлива перевага розміщення в готелі. У меню ви зможете знайти різноманітні ситні і легкі сніданки, різноманітні напої, обіди та багато іншого.

Існують певні номери, при заселенні в які вже включено харчування в загальний рахунок.

Також варто пам'ятати і про те, що дуже складно зняти номер в готелі, розташованому в центрі міста, тому бронювати місця варто заздалегідь, скориставшись для цього контактним телефоном або залишивши заявку на сайті в режимі онлайн, в будь-який зручний час.