Солист "Bonеy M" умер в Петербурге после корпоративаСоліст групи "Bonеy M" (Німеччина) Боббі Фаррелл 30 грудня знайдений мертвим в одному з готелів Санкт-Петербурга (Росія). Як повідомило інформагентство УНІАН, причина смерті поки невідома. За попередньою інформацією, Б.Фарелл приїхав до Петербурга разом з групою 29 грудня для участі в корпоративному заході, йому стало погано вже під час виступу. Вночі 61-річний музикант помер.

Як заявили в правоохоронних органах, сьогодні близько 9.00 тіло громадянина Нідерландів без зовнішніх ознак насильницької смерті було знайдене в одному з номерів готелю "Абассадор" на проспекті Римського-Корсакова, 5 у Петербурзі. За фактом смерті проводиться перевірка.

Довідка "SQ". Боббі Фаррелл народився 6 жовтня 1949 р. на Арубі, з 1975 р. - танцюрист і вокаліст групи "Boney M".

Група "Boney M" заснована продюсером Франком Фаріаном 1974 р. Її остаточний склад сформувався в 1976 р. - до нього увійшли емігранти з карибських островів - ямайські вокалістки Ліз Мітчел і Марсія Баррет, танцівниця з острова Монтсеррат Мейзі Вілльямс і Б.Фаррелл. У 1976-85 рр. група випустила 8 альбомів. За деякими оцінками, легальні тиражі альбомів та синглів "Boney M" перевищили 200 млн. копій, кількість нелегальних копій оцінюється, як мінімум, ще в 300 млн.