Молодіжний музичний фестиваль "Імпульс" пройде 3 листопада в Харкові, в клубі "Жара". Про це 30 жовтня в прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" повідомив один з організаторів фестивалю Олег Звягінцев. "Захід об'єднає Сергія Бабкіна, гурти "Оркестр ЧЕ" і "Pur: Pur", які уособлюють багато років харківську музику, а також молоді колективи "Kassiopeia", "Адель Гюго" і "Будинок Грибоєдова", - повідомив Звягінцев.

"Протягом року харків'яни можуть бачити ці гурти на сольних концертах, а фестиваль "Імпульс" по суті резюмує, що відбувається в харківській музиці за останній рік, і дозволяє почути на одній сцені одразу всіх", - зазначив він. Бабкін виступить разом зі своїм гуртом, яка до недавнього часу називалася "Classika". Музиканти представлять кращі пісні за всі роки існування колективу. Гурт "Оркестр ЧЕ" виступить разом з гітаристами Стасом Кононовим і Петром Целуйком. Гурт "Pur: Pur" представить оновлений склад. Концерт живої музики триватиме 5 годин, з 19.00 до опівночі, після чого почнеться рок-дискотека.

За словами Звягінцева, організатори очікують, що "Імпульс" відвідають близько 1 тис. осіб: не тільки з Харкова, але й з інших міст - Білорусі, Росії та України. Зараз квиток на концерт коштує 100 грн., у день заходу - 120 грн. Фестиваль пройде вчетверте.