Нову книгу французької кіноактриси Мілен Демонжо презентують на V міжнародному фестивалі короткометражного кіно "Харківський бузок" у травні 2013 р. Про це 26 січня повідомила журналістам співголова фестивалю, начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич.

"Ця книга - спогади М.Демонжо про колег, з якими вона знімалася в кіно протягом свого життя. Наприкінці книги представлена ​​фільмографія актриси, яка буде цікавою тим людям, які не знайомі з її творчістю. Тут дивовижні фотографії, які не залишать нікого байдужими: наприклад, фото, на якому зображені Мілен Демонжо, Жан Маре та Луї де Фюнес", - розповіла В.Маренич. За її словами, з 1 січня цього року книга продається в магазинах Парижа. До фестивалю 2013 р. її перекладуть з французької мови та видадуть.

Також на п'ятому "Харківському бузку" відбудеться презентація анімаційного фільму про французького актора П'єра Рішара.

Довідка "SQ". Кінофестиваль "Харківський бузок" проходить у Харкові з 2009 р. Фестиваль в різні роки відвідували актори П'єр Рішар і Жан-Поль Бельмондо, Олексій Петренко, Остап Ступка, Людмила Гладунко, Катя Ченко, Наталя Фатєєва, композитор Максим Дунаєвський, у складі журі були кінорежисери Алла Сурикова та Володимир Фокін, композитор Володимир Дашкевич та ін.