Перша персональна виставка ялтинського художника Андрія Горбунова відкрилася в харківcькій галереї "Маестро". Виставка проходить у малому залі галереї. Як повідомив "SQ" її організатор Максим Кобрін, усього представлено 37 картин (графіка) на різні теми, виконаних тушшю, олівцями, гелевою ручкою. Виставка відкрилася 18 жовтня і триватиме до 31 жовтня.

Як зазначив Кобрін, представлені картини таких серій: "Хижі дерева" (з елементами японської графіки), "Ялтинські дворики", "Курортний Крим", "Гірський Крим", "Незвичайні автомобілі" та "Старий Харків". У серії "Незвичайні автомобілі" на картинах зображені симбіози риб і машин.

За словами Кобріна, перша персональна виставка художника проходить у Харкові тому, що в Ялті, де він живе, лише один виставковий зал. У Харкові в галереї "Маестро" пройде три виставки Горбунова. Перша вже почалася, друга пройде у квітні 2013 р. (вона буде присвячена акварелі), третя - влітку 2013 р. і буде присвячена інсталяцій - фігурам тварин і риб, складеним з деталей побутових приладів (наприклад, будильника або друкарської машинки).

Довідка "SQ". Горбунов народився в Ялті 20 серпня 1965 р. Він являє ялтинську школу художників і працює у творчій майстерні. Мистецтво - єдиний вид його діяльності.