XVIII фестиваль авторської пісні "Зимовий Есхар" пройде в Чугуєві 25-27 січня. Про це повідомив журналістам голова Чугуївської райдержадміністрації Володимир Лобойченко. За його словами, в районі підтримують проведення фестивалів бардівської пісні.

Як уточнили в оргкомітеті зимового фестивалю, особливість цьогорічного заходу в тому, що на нього вперше приїдуть сучасні зірки авторської пісні. Зокрема, запрошені Вадим і Валерій Міщуки, Олександр Мірзаян, Галина Хомчик, Сергій Хутас. На відкритті фестивалю вони виконають пісні Володимира Висоцького, Булата Окуджави, Юрія Візбора, Нікітіних, Юлія Кіма та інших авторів. Запрошених артистів поселять до готелю, а решту учасників - на одній з баз відпочинку.

За даними оргкомітету, 26 січня в Будинку культури сел.Есхар (Чугуївський р-н) відбудеться концерт, в якому візьмуть участь гості фестивалю авторської пісні з Харкова, Полтави, Києва, Запоріжжя, а також Курська і Воронежа (Росія). На участь у конкурсі надійшли заявки на прослуховування від авторів і виконавців з України, Росії та Білорусі. Організатори фестивалю - Чугуївська райдержадміністрація та райрада.