Харківський театр естрадно-спортивного танцю "Анжеліка" став переможцем у шести номінаціях Чемпіонату світу з сучасних танцювальних напрямків, який пройшов в Італії. Як повідомила "SQ" директор театру Анжеліка Волга, колектив повернувся зі змагань з шістьма золотими і двома срібними медалями. За її словами, у чемпіонаті брали участь танцюристи з 26 країн. "Незважаючи на те, що на змаганнях висловлювати підтримку якому-небудь з учасників не можна, журі під час наших виступів аплодувало", - розповіла А.Волга.

Керівник "Анжеліки" відзначила, що за 16 років існування театру його танцюристи неодноразово перемагали в різних змаганнях, але подібного успіху колектив досяг уперше. "Ми завоювали перемогу як у колективних, так і в одиночних номінаціях. Безсумнівно, це кращий результат серед усіх країн-учасниць", - підкреслила А.Волга.

Довідка "SQ". Театр естрадно-спортивного танцю "Анжеліка" був створений 1995 р. У театрі займаються близько 40 дітей і юнаків віком від 4 до 24 років. Театр брав участь у теле-шоу "Україна має талант", "Хвилина слави", "Тацюють усі". Призери Чемпіонату світу з танцювального шоу, володарі Кубка Східних країн Європи.