Театр музкомедии готовит премьеру спектакля "Любовь в стиле джаз"

Харківський театр музичної комедії готує прем'єру вистави "Кохання в стилі джаз". Про це повідомив журналістам директор театру Ігор Коваль. За його словами, прем'єра намічена на 20-26 травня. Режисер вистави - Леонід Садовський.

Як зазначив І.Коваль, прем'єру планували представити раніше, але у театру була дуже насичена програма. "Зокрема, багато концертів було до 8 Березня, попереду - 9 Травня, йшли шкільні канікули. Тому ми так якісно, ​​як хотіли, не встигали відрепетирувати і вирішили перенести прем'єру", - повідомив керівник театру.

За його словами, у виставі буде оригінальна сценографія, зокрема, із застосуванням двох відеопроекторів. "Така ідея вже реалізована в театрах Києва, Москви і Петербурга, а тепер нововведення застосують і в нашому театрі. У виставі лунатиме легка джазова музика, глядачам покажуть любовні історії", - зазначив директор театру.

Він також повідомив, що театр готує концерти до 1 Травня, до Дня Перемоги, до Дня захисту дітей (відзначається 1 червня) підготовлена ​​дитяча програма. Готуються також програми до Євро-2012 і до Дня Європи.