Безкоштовний концерт електронної танцювальної музики пройшов 25 червня в фан-зоні Євро-2012 на пл. Свободи в Харкові. Концерт розпочався виступом українського гурту "Аwesomatic". Після нього на сцену вийшли московська група "Tesla Boy" й українська "Gorchitza". Хедлайнером шоу став діджей Taboo з американської групи "The Black Eyed Peas".

Як повідомила 26 червня "SQ" представник прес-служби оператора фан-зони, компанії "Ostrogliad PR Consulting", Тетяна Райда, концерт тривав майже 5:00 - з 19.00 до 23.50. За її словами, основна маса людей почала сходитися до виступу гурту "Gorchitza". Taboo під час свого виступу кинув у танцюючий натовп 8 футбольних м'ячів, наданих йому УЄФА.

За словами Т.Райди, концерт відвідало близько 3 тис. осіб. Сьогодні таке ж шоу пройде в Києві, але вхід на нього там буде платним (150 грн.).

Довідка "SQ". Фан-зона на пл. Свободи працює під час проведення чемпіонату Європи з футболу з 8 червня до 1 липня: в нематчеві дні - з 14.00 до 24.00, в дні проведення матчів у Харкові (9, 13 і 17 червня) фан-зона працювала з 10.00 до 1.00. У фан-зоні проходять усі основні масові заходи в рамках чемпіонату для дозвілля харків'ян і гостей міста, а також трансляція матчів на екранах.

На церемонії закриття Євро-2012, яка пройде 1 липня, в харківській фан-зоні виступлять Руслана, "Tomato Juice", Ліза Вассабі і В'ячеслав Синчук.