Протягом 7-17 червня за медичною допомогою до лікувальних установ Харкова звернулися 232 вболівальники Євро-2012. На стадіоні "Металіст" - 97 осіб, у фан-зоні на пл.Свободи - 133, у міжнародному аеропорту "Харків" і на залізничному вокзалі - по одній людині. Про це повідомив сайт Харківської облдержадміністрації з посиланням на заступника голови ХОДА Ігоря Шурму.

За його інформацією, 57 осіб було госпіталізовано. Серед них: 30 українців, 11 голландців, 5 німців, по 3 англійці і росіянина, 2 ізраїльтянини, по 1 громадянину Австралії, Данії та Грузії. Вони були госпіталізовані до Харківської клінічної лікарні № 14, Харківської клінічної лікарні швидкої і невідкладної допомоги, міської багатопрофільної лікарні № 17, Обласної клінічної лікарні. Обласного клінічний центру урології та нефрології, Обласної клінічної інфекційної лікарні, міської клінічної лікарню № 27.

Довідка "SQ". Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. проходить у Польщі та Україні з 8 червня до 1 липня. Харків є одним з чотирьох українських міст (разом з Донецьком, Києвом і Львовом), які приймуть матчі фінального турніру чемпіонату. У Харкові всі три матчі групового етапу зіграла збірна Нідерландів: 9 червня голландська збірна провела матч зі збірною Данії, 13 червня - зі збірною Німеччини, 17 червня - зі збірною Португалії. Усі матчі проходили на стадіоні "Металіст". На пл.Свободи 7 червня була відкрита офіційна фан-зона Євро-2012, на якій транслюються матчі Євро, проходять розважальні заходи, в дні матчів тхір Фред пророкує результати поєдинків.