Завтра, 17 червня, в Харкові на стадіоні "Металіст" пройде останній харківський матч Євро-2012: на поле вийдуть команди Нідерландів і Португалії. До цього команда Голландії провела в Харкові два матчі: 9 червня зі збірною Данії, поступившись з рахунком 0:1, і 13 червня зі збірною Німеччини, програвши з рахунком 1:2. Команда Португалії в стартовому матчі поступилася Німеччині (0:1) і виграла у Данії (3:2).

З 10.00 почне працювати фан-зона на пл.Свободи, на якій, зокрема, будуть транслювати завтрашні матчі команд групи B: Нідерланди-Португалія та Данія-Німеччина (Львів), початок обох матчів о 21.45.

За три години до початку матчу (в 18.30) голландські вболівальники проведуть свою останню ходу по місту - від пл. Свободи до стадіону "Металіст" (пл. Свободи - вул. Іванова - вул. Пушкінська - вул. Короленко - пл. Конституції - пр.Московський - Червоношкільна набережна - вул. Шота Руставелі - пл. Руднєва - вул. Плеханівська - вул. Кірова - вул. Тарасівська).

Нагадаємо, що в день матчу в Харкові зміниться рух транспорту. Навколо стадіону "Металіст" створять транспортний периметр, обмежений пр. Гагаріна - пл. Руднєва - пр. Московський - вул. Польовий - пер. Золотим - пр. Гагаріна. З 6.00 ранку до 2.00 ночі проїзд на територію периметра буде обмежений, за 4 години до початку  матчу рух транспортних засобів у межах периметра забороняється. Метро працюватиме цілодобово. Однак станції "Спортивна" і "Метробудівників ім.Ващенко" будуть закриті для висадки та посадки пасажирів (поїзди на цих станціях зупинятися не будуть).

Довідка "SQ". Чемпіонат Європи з футболу, який проходить у Польщі та Україні, був відкритий 8 червня у Варшаві (Польща) і триватиме до 1 липня. Харків приймає три матчі групового етапу, в усіх поєдинках грає збірна Нідерландів. Усі матчі проходять на стадіоні "Металіст".