На Привокзальній площі Харкова на період Євро-2012 заборонили роботу кіосків з шаурмою. За даними "SQ", один з таких кіосків працював біля виходу зі станції метро "Південний вокзал", біля будівлі "Укрпошти". Низка кіосків з хот-догами працювала в будівлі Південного вокзалу. Їх робота теж припинена.

В управлінні МВС на Південній залізниці "SQ" також розповіли, що на вокзалах, а також у поїздах уже немає "мінял". "Два роки тому практично кожні два тижні проходила інформація про те, що так звані "міняли" обманним шляхом заволодівали грошовими коштами громадян. Сьогодні їх немає. Це залежить від політики, яку веде керівництво управління", - заявили в міліції.

Довідка "SQ". Вокзал "Харків-Пасажирський" включає будівлі вокзалу і готелю, квиткові каси (загальна площа - 32,6 тис.кв.м); торговельний комплекс "Залізничник"; 7 пасажирських платформ і 2 тунелі для виходу пасажирів (загальна площа - 33 тис. кв.м), Привокзальну площу (6 тис.кв.м) і автопарковку (15,9 тис.кв.м.). Уся територія вокзалу складає 4,8 га. На Привокзальну площу виходять будівлі управління Південної залізниці й "Укрпошти".