В день матчу Нідерланди - Данія, який пройшов 9 червня, голландських уболівальників з Салтівки перевозили до центру спеціальним складом метро. Про це 14 червня повідомив журналістам заступник генерального директора КП "Харківський метрополітен" з експлуатації Анатолій Однорогов. За його словами, 9 червня для голландських уболівальників, які живуть у наметовому містечку на Журавлівці, на найближчу до кемпінгу станцію метро "Героїв Праці" подали спеціальний склад, який доставив їх до фан-зоні.

Так, метрополітен у два заходи перевіз зі станції метро "Героїв Праці" на станцію "Університет" близько 2 тисяч уболівальників збірної Голландії. А.Однорогов зазначив, що в книзі відгуків і пропозицій метрополітену голландські вболівальники, які скористалися послугами харківського метро, ​​залишили десятки вдячних відгуків. Зокрема, іноземці подякували метрополітену за культуру обслуговування, комфорт і чистоту, а також писали про красу міста.

Довідка "SQ". 9 червня на стадіоні "Металіст" у Харкові пройшов матч Євро-2012 між командами Нідерландів та Данії. Цим матчем почалося Євро-2012 в Україні. Гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь Данії. Перед початком матчу вболівальники збірної Голландії пройшли ходою від площі Свободи до стадіону "Металіст".

В Журавлівському гідропарку розбитий кемпінг для голландських уболівальників. На території кемпінгу встановлено близько 700 наметів: віп-тенти на дерев'яній основі з 30-сантиметровою сходами, душем і кондиціонером, намети на дерев'яній основі і звичайні намети. До майданчиків підключено електрику, прокладені всі комунікації, встановлено туалети. Територія кемпінгу охороняється, табір закрито для вільного відвідування, і організатори орандж-кемпу самі вирішують, хто зможе туди пройти.