Шість німецьких фанатів звернулися до фан-посольства в Харкові з проханням допомогти їм знайти житло на 12-14 червня. Як повідомили "SQ" у фан-посольстві, вболівальники з Німеччини у своєму листі написали, що вони через інтернет забронювали намети в фан-кемпінгу "Kharkov Football Fans Camp" на вул. Польовій у Харкові. "Зараз ми впевнені, що його не існує, і хтось просто забрав наші гроші. У нас немає місця, де переночувати, і ми не можемо знайти готель чи гуртожиток через інтернет", - підкреслено в листі.

У фан-посольстві заявили, що ніякого кемпінгу на вул.Польовій справді не існує. Однак інформація про нього розміщена в інтернеті, з питаннями про цей табір до фан-посольства зверталися й інші люди.

Німецьким уболівальникам у фан-посольстві допомогли зняти квартиру в центрі Харкова, сьогодні вони прибувають до міста.

Довідка "SQ". 13 червня в Харкові відбудеться матч Євро-1012 Нідерланди-Німеччина.

11 червня з'явилася інформація про те, що 40 голландських уболівальників придбали через інтернет місця в неіснуючому наметовому містечку в сел. Старий Салтов. Однак, за даними міліції, цей табір існує, але уболівальників не влаштували умови проживання в ньому, тому голландці прийняли рішення повернутися до Харкова.