Протягом 7-10 червня за медичною допомогою до лікувальних установ Харкова звернулися 79 осіб. На стадіоні "Металіст" - 32 особи, у фан-зоні на площі Свободи - 45, у міжнародному аеропорту "Харків" і на залізничному вокзалі - по одній людині. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Ігор Шурма, повідомив офіційний сайт ХОДА.

За інформацією І.Шурми, 20 осіб були госпіталізовані. Серед них: 11 українців, 7 голландців, один австралієць і один росіянин. Вони госпіталізовані до лікарень № 14, 17, 27, Обласної клінічної лікарні, Обласного клінічного центру урології та нефрології та міської клінічної лікарні. Протягом 4-х днів стадіон, фан-зону, аеропорт і залізничний вокзал обслуговував 21 автомобіль швидкої допомоги.

Довідка "SQ". 7 червня в Харкові, на пл.Свободи, була відкрита офіційна фан-зона Євро-2012 р. У Харкові 9 червня пройшов матч Євро-2012 Нідерланди-Данія (він завершився перемогою данців з рахунком 1:0). Також у Харкові відбудуться матчі Нідерланди-Німеччина (13 червня) і Нідерланди-Португалія (17 червня).