Під час матчу Голландія - Данія, який відбувся 9 червня на стадіоні "Металіст" у Харкові, порушень громадського порядку зафіксовано не було. Про це "SQ" повідомили в Центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Харківській області. На матчі були присутні 35 тис. 923 вболівальники. Правопорядок забезпечували 500 працівників міліції.

Також не було зафіксовано ніяких порушень і під час маршу голландських уболівальників, які пройшли пішки від площі Свободи до стадіону "Металіст". Колону з уболівальниками супроводжували 50 міліціонерів. Окрім того, безпеку дорожнього руху забезпечували співробітники ДАІ.

Також увечері 9 червня близько 15 тис. харків'ян і гостей міста в офіційній фан-зоні на пл. Свободи подивилися матчі турніру: Голландія-Данія, Німеччина-Португалія. Охорону громадського порядку у фан-зоні забезпечували близько 100 працівників міліції.

Довідка "SQ". 9 червня збірна Данії сенсаційно виграла у збірної Нідерландів з рахунком 1:0, а збірна Німеччини обіграла збірну Португалії з рахунком 1:0.

Перед початком матчу вболівальники збірної Голландії пройшли ходою від площі Свободи до стадіону "Металіст".