Областная власть определилась с кандидатурой на должность директора завода им. Шевченко "Сьогодні вже вирішене питання з керівником ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка". На жаль, тепер уже колишній керівник заводу (Андрій Тимчук - "SQ") показав низьку ефективність у вирішенні завдань щодо наповнення портфеля замовлень", - заявив у програмі обласного радіо перший заступник голови Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Володимир Бабаєв, повідомив офіційний сайт ХОДА.

За словами В.Бабаєва, "було прийняте рішення про те, що очолити підприємство має головний інженер заводу Василь Лунін". "Дуже важливо, що це рішення підтримав колектив. Я переконався на зборах у тому, що колектив довіряє В.Луніну, який працює на підприємстві давно", - підкреслив В.Бабаєв.

Довідка "SQ". ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка" виробляє телефонні станції, системи управління для спецтехніки й енергооб'єктів. Заборгованість із зарплати на заводі становить близько 20 млн.грн. Місячний фонд зарплати - близько 3,5 млн.грн. На заводі на 26 жовтня 2010 р. працює 1,8 тис.осіб. 25 березня колишній депутат Харківської облради Павло Тищенко, який є організатором акцій протесту працівників заводу ім.Шевченка, заявив, що власті пропонували йому очолити підприємство, але він відмовився, тому що не були прийняті його умови.