Міжнародний аеропорт "Харків" почав реалізацію чартерної програми з виконання прямого перельоту "Харків - Тель-Авів". Про це 28 березня повідомили "SQ" у прес-службі групи "DCH" (до складу групи входить оператор аеропорту "Харків" - компанія "New Sуstems AM"). Рейс PS 7701/7702 на повітряних судах типу "Boeing 737-800" обслуговує компанія "Міжнародні авіалінії України" на замовлення "Туристичні агенції Броннікової". У березні вже були здійснені два перельоти (19.03.12 та 26.03.12).

За даними прес-служби, рейс виконується один раз на тиждень щопонеділка. Виліт з Харкова - о 5.30 ранку (приліт до Тель-Авіва - о 8.40). Авіаперевізник надає повноцінне харчування (в тому числі кошерне). На борту літака функціонує магазин "duty free". Чартерна програма буде працювати до 4 червня 2012 р. Обговорюються умови реалізації прямого перельоту "Харків - Тель-Авів" у літній та осінній період. Планується, що восени частота рейсів буде збільшена до двох на тиждень. У майбутньому "Турагентство Броннікової" має намір стати замовником рейсів до Росії (Санкт-Петербург), Хорватії(Спліт), Чехії (Прага), курортних міст Греції.

Довідка "SQ". Відкриття рейсу "Харків - Тель-Авів" було заплановане на 25 грудня 2011 р., проте його перенесли через реконструкцію злітної смуги харківського аеропорту. 18 грудня питання відкриття авіарейсу обговорювали в Єрусалимі харківський міський голова Геннадій Кернес і міністр транспорту Ізраїлю Ісраель Кац.