Представник шведської групи "LLENTAB" в Україні - компанія ТОВ "Ллентаб" (Київ) почала будівництво логістичного комплексу в с.Подвірки Дергачівського району Харківської області. Замовником виступив український логістичний оператор "Люкс логістик". На об'єкті зведений сталевий каркас будівлі, внутрішня корисна висота якого становить 10 м. Площа зберігання товарів становитиме 2 тис. 670 кв.м.

У логістичному комплексі загальною площею 4 тис. 937 кв.м передбачені офісні та побутові приміщення. У комплект поставки швидкомонтованої будівлі входять промислові ворота і перевантажувальні системи. Енергонезалежність логістичного комплексу забезпечать установлені на даху сонячні колектори та фотоелементи, що дозволить без додаткових витрат опалювати об'єкт взимку і забезпечувати кондиціонування влітку.

Довідка "SQ". Спеціалізація шведської групи компаній "LLENTAB" - це проектування, виготовлення і будівництво повнокомплектних сталевих будівель комерційного призначення. Компанія присутня на ринку України з 2003 р.