Авіакомпанія "Flydubai" (ОАЕ) у вересні почне виконувати польоти в Київ, Харків і Донецьк з Дубаї (ОАЕ). Як повідомило інформагентство УНІАН, про це 25 травня в Києві повідомив генеральний директор авіакомпанії Гейт аль Гейт.

Польоти до Києва і Харкова почнуться з 16 вересня, до Донецька - 17 вересня. Перельоти Київ-Дубаї будуть здійснюватися тричі на тиждень: по вівторках, п'ятницях і неділях, з Харкова і Донецька по два рази на тиждень: по вівторках і п'ятницях з Харкова і по середах і суботах з Донецька. Польоти будуть здійснюватися на літаках "Boeing 737-800 NG".

Як зазначив гендиректор авіакомпанії, вона розраховує на збільшення пасажиропотоку між Україною та ОАЕ. "Коли ми почали здійснювати польоти в Баку, то ринок перевезень між Азербайджаном і Дубаї зріс на 60%. Розраховую, що рейси до України будуть мати ті ж тенденції", - повідомив він.

В Україні "Flydubai" буде працювати у партнерстві з туроператором "Наталі Турс".

Довідка "SQ". Авіакомпанія "Flydubai" позиціонує себе як бюджетного перевізника. Належить уряду емірату Дубаї. Створена 2008 р., почала польоти з 1 червня 2009 р. Її флот становить 16 літаків "Boeing 737-800 NG", в її карту польотів входить 36 напрямів (без урахування України).