Харківські перевізники проводять перерахунок вартості проїзду в маршрутних автобусах і готові на початку лютого подавати запити на збільшення тарифу до Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради. Про це 24 січня повідомили "SQ" на двох автотранспортних підприємствах міста. За словами директора ТОВ "Немо, ЛТД" Рафіка Гадірова, на його дев'яти маршрутах вартість проїзду зросте на 25-50 коп. "Документи ще готуємо, йдуть розрахунки, але те, що здорожчання буде не менше, ніж на 25 копійок, це точно", - підкреслив Р.Гадіров.

Як заявив "SQ" начальник служби перевезень ТОВ "Фін" Василь Стрілець, на його підприємстві також готуються розрахунки нових тарифів. За його словами, на деяких маршрутах проїзд може здорожчати більш ніж на 50 коп.

Довідка "SQ". 17 січня директор Департаменту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан заявив, що проїзд у харківських автобусах і маршрутках найближчим часом здорожчає. За його словами, для підвищення тарифу на проїзд у маршрутках є передумови - зокрема, здорожчання пального.