Уповноважена особа Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР) у результаті розгляду справ про правопорушення на ринку цінних паперів винесла постанову про накладення штрафних санкцій стосовно ВАТ "Автотранспортне підприємство 16350" та ВАТ "Управління механізованих робіт № 2" (обидва - Харків) . Підприємства були оштрафовані за нерозміщення особливої ​​інформації в загальнодоступній інформаційній базі даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів, за ненадання особливої ​​інформації до ДКЦПФР, за неопублікування особливої ​​інформації (за всі випадки порушень - по 850 грн. штрафу). Про це повідомили "SQ" у Харківському теруправлінні ДКЦПФР.

Також у теруправлінні повідомили, що Харківський апеляційний адміністративний суд ухвалою від 15 березня відмовив у задоволенні апеляційної скарги ЗАТ "Садко". Апеляція була подана на постанову Харківського окружного адміністративного суду від 12 січня 2011 р. про внесення змін до виконавчого листа за позовом прокурора Дзержинського району Харкова в інтересах держави в особі Харківської теруправління про стягнення штрафу в розмірі 5,1 тис. грн.

За порушення законодавства про цінні папери та нормативні акти ДКЦПФР попереджені ЗАТ "Харківопт", ВАТ "Харківкольормет", ПАТ "Сортнасіннєовоч", ВАТ "Автотранспортне підприємство 16350", ВАТ "Краснокутське районне підприємство матеріально-технічного забезпечення "Райагропостач", ТОВ "Резерв 1", ТОВ "Виробнича фірма "Сфера".