ТОВ "Агроімпорт" (Харків, пр. Гагаріна, 174, корп. 5, кв.95) ліквідується за рішенням загальних зборів учасників товариства. Про це повідомляється в газеті "Голос України". Головою ліквідаційної комісії призначений Андрій Макарчук.

В "Агроімпорті" 20 січня заявили "SQ", що коментувати дане оголошення не стануть. "Підприємство працює в звичайному режимі", - повідомили в юридичному управлінні "Агроімпорту".

Довідка "SQ". ТОВ "Агроімпорт" виробляє важку, тракторну та спецтехніку, постачає запасні частини і комплектуючі до неї. Зокрема, проводяться трактори загального призначення (наприклад, ХТА-200, ХТА-220), фронтальні навантажувачі (ХТА-200-06), а також екскаватори (ХТА-200-БТ). "Агроімпорт" встановлює на тракторну техніку двигуни виробництва ППВП "Мінський моторний завод" (Білорусь). За останні кілька років реалізовано близько 1,8 тис. машин. Виробництво організоване на базі реконструйованих цехів колишнього заводу в Комінтернівському районі, яка провадила обладнання для будівельної техніки. У квітні 2010 р. у складі "Агроімпорту" була створена Слобожанська промислова компанія, яка спеціалізується з виробництва тракторів.