"Аэрофлот" начнет регулярные полеты из Москвы в ХарьковАвіакомпанія "Аерофлот" (Росія) може почати регулярні польоти до Міжнародного аеропорту "Харків" до кінця 2011 р. - початку 2012 р. Про це повідомив генеральний директор компанії "Нью Системс АМ" Володимир Васильченко (компанія з 2008 р. керує аеропортом), проінформував портал "Avianews.com". Планується, що буде відкритий новий рейс з аеропорту "Шереметьєве" (Москва).

За словами В.Васильченка, як тільки буде завершена реконструкція аеродрому харківського аеропорту, будуть відкриватися нові рейси, зокрема, до Варшави і якогось із міст Італії. Про польоти на Апеннінський півострів аеропорт веде переговори з "Lufthansa Italia".

В.Васильченко також повідомив, що чеська авіакомпанія "Czech Airlines", яка відмовилася від польотів до Харкова з червня 2011 р., перенесла відкриття рейсу "Прага-Харків" на період після Нового року.

Довідка "SQ". Аеропорт "Харків" пов'язаний регулярними рейсами з Москвою (авіакомпанія "Utair"), Дубаєм ("Fludubai"), Віднем ("Austrian Airlines"), Тбілісі, Батумі ("Georgian Airways Air Zena"), Стамбулом ("Pegasus Airlines") і Києвом ("Дніпроавіа", "Хорс"). У жовтні авіакомпанія "Air Arabia" (ОАЕ) почне польоти з Шарджі.