Автомобільна компанія "Peugeot" не бачить перспектив співпраці з українськими машинобудівними підприємствами через нестабільне законодавство і несприятливе ​​інвестиційне середовище. Про це 18 серпня у Харкові під час спілкування журналістів з президентом футбольного клубу "Сошо" (компанія "Peugeot" - офіційний спонсор клубу - "SQ") повідомила менеджер зі зв'язків з громадськістю компанії "Peugeot Україна" Ірина Петріашвілі.

"У планах компанії немає співпраці з українськими і, зокрема, харківськими підприємствами. Тут дуже важко працювати, адже законодавство змінюється майже щомісяця", - підкреслила представник компанії "Peugeot".

Довідка "SQ". Компанія "Peugeot" - один з основних французьких виробників автомобілів. Перша машина (триколісний паровий автомобіль, спроектований Леоном Серполле) була сконструйована засновником компанії Армандом Пежо 1889 р. На сьогодні компанія продає автомобілі у 150 країнах світу. Мережа дилерів у Європі налічує більше 2800 автосалонів і 7249 сервісних станцій. Також "Peugeot" залишається головним виробником скутерів, мотоциклів, мопедів та велосипедів у Європі.