В. Зверев избран президентом Харьковской торгово-промышленной палатыВіктор Звєрєв 11 лютого на засіданні ради Харківської торгово-промислової палати був одноголосно обраний президентом палати. Про це повідомили "SQ" у торговельно-промисловій палаті. До В.Звєрєва президентом палати працював Віктор Лобода (з 1989 р.). Тепер він буде працювати віце-президентом палати.

Довідка "SQ". З березня 2005 р. до квітня 2010 р. В.Звєрєв працював заступником голови Харківської облдержадміністрації.

Як заявив у червні 2010 р. заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов, Харківська торговельно-промислова палата перебуває в стадії реформування. Після того як реформа буде завершена, саме ця організація стане основною установою, яка буде курирувати зовнішньоекономічну діяльність регіону. "Зараз йде активна фаза реформування Харківської торгово-промислової палати. Враховуючи те, що це громадська організація, це швидко зробити не вийде. Я думаю, потрібно ще півтора - два місяці, і ми представимо ту торговельно-промислову палату, яку я бачу в ідеалі", - зазначив заступник губернатора.

Харківська торговельно-промислова палати об'єднує більше 290 членів, серед яких - ВАТ "Завод ім. Фрунзе", ТОВ "ЛЄГ", ЗАТ "Харківський ювелірний завод", Українська державна інженерно-педагогічна академія.