КП "Центральний парк культури та відпочинку ім. Горького" (Харків) закупить огорожі для атракціонів. Тендер на проведення робіт з установки огорож виграло ТОВ "Стальконструкція". Сума договору склала 4,1 млн.грн. Про це повідомив "Вісник державних закупівель".

Зокрема, у парку встановлять металеві огорожі навколо таких атракціонів, як колесо огляду, "Божевільна лавка", "Аполло", "Ланцюги", американські гірки, "Французька карусель", "Регата", "Вежа падіння" і т.д.

Крім того, навколо деяких атракціонів встановлять дерев'яні огорожі. Ними також планують захистити надувні й екстремальні батути, дитячий та ігровий водний майданчик, зелені зони.

Роботи з установки усіх огорож повинні виконати цього року.

Довідка "SQ". Центральний парк культури і відпочинку ім.Горького в зимовий період працює так само, як і в іншу пору року, - щоденно з 10.00 до 23.00. Усі атракціони, крім водних і деяких екстремальних, продовжують працювати. Вартість дитячого квитка на атракціони в парку Горького становить 15 грн., квиток для дорослого - від 25 до 40 грн.

На території парку Горького працюють тематичні майданчики і 36 нових атракціонів, вироблених у Німеччині, Італії, Канаді та Франції, серед них - американські гірки, найбільше в Україні колесо огляду (висота - 55 м), Будинок жахів, а також атракціони для маленьких дітей, комплекс для любителів екстремальних видів спорту, ретро-зона, автодром, альтанки для любителів доміно, контактний зоопарк та інші об'єкти.