Розпочалося будівництво п'ятизіркового готелю на території "Superior Golf Club"

Розпочалося будівництво п'ятизіркового готелю на території "Superior Golf Club". Готель на 42 номери буде зведений до початку проведення в Україні Євро-2012. Про це 12 травня повідомили "SQ" у прес-службі гольф-клубу.

За інформацією прес-служби, вартість будівництва об'єкту - 12 млн.євро. Замовником виступає ТОВ "Форс С". Проектування готелю здійснюють ТОВ "Сіферт Київ" і ТОВ "Найс Проект" (Харків). Генеральний підрядник будівництва - ТОВ "Будівельна компанія "Construction Group International".

Зараз на будмайданчику закладається фундамент. Як зазначили у прес-службі, будівельні роботи не впливають на функціонування гольф-клубу.

Довідка "SQ". "Superior Golf Club" - харківський гольф-клуб, має поле загальною площею 27 га. Поле "Superior Golf Club" включає 53 бункери, 9 лунок, вейст-бункери, штучні озера. Ігрове гольф-поле планується збільшити на 27 га - до 18 лунок. Головний інвестор і президент "Superior Golf Club" - Юрій Сапронов.

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. відбудеться в Польщі та Україні. 11 грудня 2009 Донецьк, Київ, Львів і Харків були остаточно затверджені як міста з української сторони, які прийматимуть матчі фінального турніру чемпіонату Європи з футболу 2012 р. У Польщі матчі Євро-2012 приймуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Фінальний матч турніру пройде в Києві.