Попит на об'єкти ринку первинної житлової нерухомості ВАТ "Інвестиційно-будівельна корпорація" Авантаж "(Харків) у березні зріс на 30%. Про це 12 квітня повідомили" SQ "в прес-службі корпорації.

Аналітики корпорації" Авантаж "відзначили, що активізація продажів дозволила збільшити фінансування будівельно-монтажних робіт на будівельному майданчику по пр.Косіора в Харкові більш ніж в 2 рази  порівняно з показниками зимових місяців.

"Новий бюджет прискорить будівництво житлового комплексу по пр.Косіора. Компанія отримала можливість зводити на об'єкті сумарно по 3 поверхи на місяць: по два поверхи на 3-й секції і один поверх на 4-й", - повідомив технічний директор ІБК "Авантаж" Олександр Борисенко. За його словами, зараз на об'єкті в постійному режимі працюють 2 баштових крана. "Це дозволить здійснювати будівництво на всіх 4 секціях житлового комплексу одночасно", - відзначив він.

Зараз на першій і другій секціях будинку ведуться роботи на шостому поверсі, на третій і четвертій закінчується зведення другого поверху.

Довідка "SQ". ІБК "Авантаж" здійснює свою діяльність за чотирма напрямками: девелопмент, будівництво, інвестиційна діяльність та корпоративне управління підприємствами.

Житловий будинок по пр.Косіора - об'єкт економ-класу, розташований в Орджонікідзевському районі Харкова, неподалік від ст. м. "ХТЗ". Площа житлового комплексу - 16 436 кв.м. У будинку 9 поверхів і 175 квартир. Середня вартість квадратного метра - 500 дол.