"Кулиничи" открыли в Киевской области крупнейший в Украине хлебозаводПрезидент України Віктор Янукович узяв участь у відкритті новозбудованого українсько-словенського спільного підприємства "Київський обласний хлібопекарський комплекс" (ТМ "Кулиничі", Харків) в с.Крушинка Васильківського району Київської області. Як повідомив офіційний сайт президента, засновник ТМ "Кулиничі" Володимир Мисик ознайомив главу держави з технологією виробництва нового заводу і розповів про історію його створення.

Президент також прийняв першу продукцію з виробничої лінії нового підприємства. Крім того, Янукович оглянув експозицію підприємств-виробників і постачальників устаткування для хлібопекарської галузі та ознайомився з новітніми технологіями упаковки хлібобулочних і кондитерських виробів. Виставка була представлена ​​в рамках форуму "Інноваційні технології в хлібопекарській галузі".

За даними сайту президента, "Київський обласний хлібопекарський комплекс" стане найбільшим в Україні й одним з найбільших у Європі об'єктом цієї галузі. На заводі з повністю автоматизованим циклом виробництва працюють п'ять виробничих ліній загальною потужністю 250 т продукції на добу. Підприємство вперше в Україні використовує технологію безтарного зберігання борошна. Загальна сума інвестицій у будівництво комплексу склала 45 млн.дол.