Грецька авіакомпанія "Astra Airlines" у літньому сезоні 2013 р. зв'яже Салоніки і шість міст України. Як повідомив avianews.com з посиланням на гендиректора туркомпанії "Музенідіс Тревел" (є генеральним агентом авіакомпанії) Віктора Марченка, цього року польоти до Греції будуть виконуватися з Києва, Харкова, Донецька, Львова, Дніпропетровська та Луганська. Рейси Салоніки-Луганськ і Салоніки-Дніпропетровськ в минулому році не виконувалися.

Частота польотів на інших напрямках буде збільшена. Наприклад, літати до Львова і Харкова планується по два рази на тиждень, коли як в минулому році рейси виконувалися один раз на тиждень. За словами Марченка, цього року "Astra Airlines" планує перевезти близько 41 тис. пасажирів на рейсах між містами України та Салоніками. Мінімальна вартість перельоту обидві сторони становить 280 євро.

Довідка "SQ". "Astra Airlines" базується в грецькому аеропорту "Македонія" міста Салоніки. У минулому році авіакомпанія перевезла на рейсах між Україною та Грецією близько 20 тис. пасажирів. Перший авіарейс Салоніки - Харків авіакомпанії "Astra Airlines" відбувся 26 травня 2012 р.