Південна залізниця (ПЗ) перемогла у галузевому змаганні трудових колективів залізниць та їх структурних підрозділів за підсумками I півріччя 2011 р. Про це 10 жовтня повідомили "SQ" у прес-службі Південної залізниці. Ухвалою керівництва "Укрзалізниці" та Ради профспілки залізничників і транспортних будівельників України колективу Південної залізниці присуджене перше місце з врученням перехідного прапора, почесного диплома і першої грошової премії.

Як відзначили у прес-службі, перше місце в галузевому змаганні присуджене колективам Харківської вагонної дільниці № 1, Харківського загону воєнизованої охорони, Куп'янської дистанції сигналізації та зв'язку, моторвагонного депо м.Люботин та Харківської дистанції колії. Друге місце з врученням почесного диплома і другої грошової премії присуджено вантажній станції "Золотнішине", Харківському будівельно-монтажному експлуатаційному управлінню, Основ'янській колійної машинної станції № 39. Третє місце з врученням почесного диплома і третьої грошової премії присуджене Харківській дирекції залізничних перевезень, локомотивному депо "Харків-Сортувальний" та станції "Харків-Пасажирський".

Довідка "SQ". Магістралі Південної залізниці проходять через шість областей України. Протяжність становить більше 3 тис. км. Управління Південної залізниці знаходиться в Харкові.