Наталія Джамієва призначена т.в.о. гендиректора ЗАТ "Радмір-Центр" (вул. Академіка Павлова, 271, Харків), до цього була виконавчим директором підприємства. Ревізором товариства призначений Олексій Лясковець (є директором ТОВ "Консалтингова група "Статус"). Відповідне рішення ухвалене 30 березня на зборах акціонерів товариства. Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".

Головний бухгалтер ВАТ "Харківський завод електротранспорту" Тетяна Шутєєва, призначена на посаду 2 квітня, звільнена від повноважень 3 квітня за власним бажанням. Посадова особа не володіє часткою в статутному капіталі емітента. Рішення про звільнення прийняте головою правління товариства (наказ № 5-ок від 03.04.2012 р.). На посаду замість звільненої особи ніхто не призначений. Про це повідомило АТ у загальнодоступній базі Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Віктор Слюсар призначений генеральним директором ПАТ "Агрофірма "8 Березня" (с.Кондрашовка, Куп'янський р-н). В.Слюсар призначений на посаду безстроково, раніше був заступником директора. З посади гендиректора звільнений Анатолій Москаленко (був директором два роки). Головою спостережної ради обраний Сергій Стативко. Відповідні рішення прийняті 29 березня на загальних зборах акціонерів.

Єдиний акціонер ЗАТ "Лозівське хлібоприймальне підприємство" (Лозова, Харківська обл.), що має повноваження загальних зборів акціонерів, прийняв рішення звільнити ревізора Ігоря Мамая (був ревізором з квітня 2010 р., рішення прийняте 2 квітня). На вакантну посаду ніхто не призначений.

Також рішення припинити повноваження ревізора Ігоря Мамая прийняте акціонером ПрАТ "Краснопавлівський комбінат хлібопродуктів" (Лозівський р-н, рішення від 2 квітня).