Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку видало розпорядження про зупинення обігу акцій ВАТ "Барвінківське АТП - 16338" у зв'язку з рішенням вищого органу емітента про його ліквідацію. Про це повідомили "SQ" у територіальному управлінні.

Як зазначили в управлінні, також видано розпорядження про зупинення обігу акцій у зв'язку з винесенням постанови Господарським судом Харківської області про визнання ВАТ "Куп'янський цукровий комбінат" банкрутом і відкриттям ліквідаційної процедури. Скасовано також випуск цінних паперів ВАТ "Чугуївський хлібозавод" та ВАТ "Харківський завод поліграфічних машин" у зв'язку з прийняттям рішень вищими органами емітентів про затвердження ліквідаційного балансу.

Як зазначили в управлінні Держкомісії, видані дублікати свідоцтв про реєстрацію випуску цінних паперів ВАТ "Мерчанська меблева фабрика" і ВАТ "Валківське АТП 16341". У зв'язку з реорганізацією у ТОВ припинено обіг акцій ЗАТ "Виробничий комплекс" Світло шахтаря "та АТ "Сільмаш". Про зміну складу посадових осіб повідомили ВАТ "Авіалінії Харкова", ВАТ "Новоіванівський цукровий завод" і ЗАТ "Класикжитлобуд". Про скликання позачергових загальних зборів повідомили АТ Науково-технічне підприємство "Укрпроменерго", ЗАТ "Охорона" та ЗАТ "Охорона і безпека". Назви змінили ЗАТ "Поліграфсервіс", ЗАТ "Управління механізації "Південтрансбуд", ЗАТ "Харківтранзбут", ПАТ "Первухінський цукровий завод" , ЗАТ "АТП 16365", ЗАТ "Харківський інструментальний завод", ЗАТ "Харківський автогенний завод". У ТОВ перетворилися АТЗТ "Грік", ЗАТ "Діброва" та АТ "Хімпром", у ТДВ - ВАТ "Харжитлопостачаннязбут".