Департамент будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради провів кілька тендерів на капітальний ремонт доріг. Зокрема, як повідомляє "Вісник державних закупівель", капітально буде відремонтована вулиця Харківських дивізій. Також уздовж вулиці будуть розбиті газони та тротуари. Переможцем тендеру з проведення капремонту стало ТОВ "Паркінг +". Сума договору склала 24,9 млн.грн. Площа ремонту - 35,5 тис. кв.м.

Також був проведений тендер на капремонт проспекту 50-річчя СРСР на ділянці від Салтівського шосе до Московського проспекту. Переможцем цього тендеру також стала компанія "Паркінг +". Сума договору - 13 млн. 865,5 тис.грн. Загальна площа проведення робіт - 25,9 тис. кв.м. На проспекті буде покладений асфальтобетон у два шари загальною товщиною 12 см.

"Паркінг +" також виграла тендер на проведення капремонту вул. Халтуріна. Сума договору - 7,8 млн.грн. Термін виконання робіт - до кінця 2013 р. Загальна площа робіт складе 13,4 тис. кв.м.

Окрім того, капітально відремонтують вул. Олімпійську. Роботи виконає компанія "Інбітек". Вартість робіт - 7 млн.грн. На дорозі по вул. Олімпійської також буде покладений асфальтобетон у два шари загальною товщиною 10 см і площею 8,5 тис. кв.м. Також заплановано облаштування тротуарів та газонів.

Був проведений тендер і на поточний ремонт мостів і шляхопроводів. Переможцем тендеру стало КП "Шляхрембуд". Сума договору склала 999,9 тис.грн. Це ж підприємство займеться поточним ремонтом вулично-дорожньої мережі. На ці роботи витратять близько 1 млн.грн.

Довідка "SQ". У квітні 2012 р. ТОВ "Паркінг +" виграло тендер на проведення капітального ремонту вул.Шевченка на ділянці від вул. Матюшенка до Червоного в'їзду вартістю 10 млн. 120 тис.грн.

Директор і співзасновник "Паркінг +" Володимир Чумаков у 2010 р. був призначений директором Департаменту будівництва й дорожнього господарства Харківської міськради і радником харківського міського голови Геннадія Кернеса з питань ЖКГ. Після призначення підприємство було перереєстроване на Галину Давидову, В'ячеслава Блінкіна і підприємство з Віргінських островів "Валдхелм трейдинг корп.". У 2011 р. підприємство отримало будівельні підряди на суму 273 млн. 130 тис.грн. З початку 2012 р. "Паркінг +" отримало підряди на 29,34 млн.грн.