Регулярне авіасполучення між Харковом та Єреваном (Вірменія) з 9 травня буде відновлене. Про це повідомили "SQ" у компанії "DCH" (Київ). До відповідної угоди прийшли компанія "Нью Системс АМ" (оператор міжнародного аеропорту "Харків") та ТОВ "Авіакомпанія "Армавіа" (найбільший авіаперевізник Вірменії).

Регулярний авіарейс "Єреван - Харків - Єреван" буде здійснюватися один раз на тиждень - по понеділках. Переліт буде виконуватися на літаках типу "Bombardier CRJ 200", що входять до авіапарку компанії "Армавіа".

Довідка "SQ". Відповідно до програми розширення авіасполучення з Харкова влітку 2011 р. буде налагоджено регулярне сполучення між Харковом і Прагою, а також між Харковом і Дубаї.

Авіакомпанія "Армавіа" - національний авіаперевізник Вірменії. Компанія заснована 1996 р. Засновники: вірменські організації ТОВ "Авіафін" і ТОВ "Міка Вірменія Трейдинг". Базується в Єревані, аеропорт "Звартноц". Авіакомпанія виконує регулярні рейси в більш ніж 48 міст Близького Сходу, Європи, Азії та Північної Африки. Основні рейсові та чартерні міжнародні польоти здійснюються з аеропорту Звартноц.