Ділянку автомобільної дороги Київ - Харків - Довжанський від Полтави до Харкова в "Укравтодорі" планують реконструювати у 2015-2017 рр. у разі отримання чергового кредиту від Світового банку. Про це 1 листопада повідомив радник голови Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко, передав сайт Міністерства інфраструктури України.

За його словами, реконструкція дороги за параметрами першої категорії триває, і нещодавно "Укравтодор" підписав другий кредитний договір зі Світовим банком з приводу реконструкції цієї автодороги від Лубен до Полтави і домовився про третій.

"Є домовленість з банком щодо третього кредиту на реконструкцію цієї дороги від Полтави до Харкова. Відповідно до проекту Державної цільової програми розвитку доріг загального користування на 2013-2018 рр. передбачено проведення реконструкції протягом 2015-2017 років", - повідомив Прусенко.

Крім того, радник голови "Укравтодору" зазначив, що цього року на Харківщині виконаний великий обсяг роботи з ремонту і реконструкції доріг, до того ж тривають роботи на дорозі Харків-Донецьк.