Корпорація "Бісквіт-Шоколад" (Харків) у січні 2012 р. почала виробництво нового виду шоколадних цукерок. Про це повідомили "SQ" у прес-службі корпорації. Цукерки містять низькокалорійні начинки. Поки випущено три види цих цукерок - з желейною, молочно-кремовою і шоколадною начинками. Далі планується випустити цукерки з начинками на основі меду і тоффі.

За інформацією харківських кондитерів, для випуску виробів ввели в експлуатацію нову ділянку з приготування цукеркових начинок потужністю 1 т продукції на годину, який створений на основі швейцарського обладнання в шоколадному цеху ПАТ "Кондитерська фабрика "Харків'янка" (входить до структури корпорації).

Довідка "SQ". "Бісквіт-Шоколад" випускає кондитерських вироби 20-ти видів. Чистий прибуток корпорації у 2011 р. склав 891 млн.грн., що на 27% перевищує показник 2010 р., чистий прибуток зріс на 9,5% і склав 58,4 млн.грн. Продукція постачається до 21 країни, питома вага експорту склала 39%. На підприємствах компанії зайнято понад 3 тис. осіб.