Вісім харківських підприємств беруть участь у 7-му Міжнародному авіаційно-космічному салоні "АВІАСВІТ-ХХІ", який проходить 30 вересня - 4 жовтня в м. Гостомелі (Київська обл.) на льотно-випробувальній базі АНТК ім. Антонова. У виставці беруть участь Харківське державне авіаційне виробниче підприємство (представлений стенд підприємства, демонстраційні польоти не плануються), ВАТ "ФЕД", ДП "Чугуївський авіаційний ремонтний завод", ВАТ "Вовчанський агрегатний завод", ДП "Харківське агрегатне конструкторське бюро", ДП "Харківський машинобудівний завод "ФЕД", ДНВП "Об'єднання "Комунар" і ВАТ "Авіаконтроль".

За інформацією підприємств, в основному представлені експозиційні стенди без демонстрації роботи приладів і апаратів, вироблених на підприємствах. Виставкова експозиція "Комунара" представлена діючими зразками продукції, яку випускає об'єднання. Завод представив систему митного огляду "Поліскан-6", автоматизовану тензометричну інформаційно-вимірювальну систему "АТІС-М", цифрові прилади управління літаків.

За інформацією групи компаній "Лілієнталь" (Харків), планувалося, що компанія теж візьме участь у виставці та представить літак "Бекас", але в останній момент з технічних причин від ідеї відмовилися.

За даними організаторів виставки, в ній беруть участь близько 300 фірм з багатьох країн світу.