Що таке система обліку? 

Керувати гастрономічним бізнесом - справа нелегка. Широке коло обов'язків змушує власників шукати сучасні рішення для автоматизації. Оскільки попит породжує пропозицію, протягом останніх десяти років на ринку з’явилося чимало програм автоматизації кафе.

Системи обліку можуть мати різний функціонал, але їх об'єднує одне - вони суттєво полегшують процес управління бізнесом. Хоча це далеко не єдина їхня перевага.

Сьогодні хмарні POS-системи користуються найбільшою популярністю, вони практично витіснили стаціонарні. В сучасному кафе чи ресторані вже не побачиш черги офіціантів до стаціонарного POS. 

Через планшет кожен офіціант має безпосередній доступ до хмарної системи, що значно пришвидшує і покращує якість обслуговування. Результат - більше задоволених клієнтів і більший прибуток. 

Хмарний облік в кафе без світла й інтернету

Сучасна POS-система може безперебійно працювати навіть при виникненні проблем з мережею. Справа в тому, що завдяки спеціальній технології вся інформація про замовлення та чеки зберігаються до моменту, поки з’єднання не відновиться.

Хмарна програма автоматизації працює на планшеті, усі її функції доступні навіть без світла. Заклад продовжує приймати та видавати замовлення, робота не зупиняється.

Переваги обліку в Poster

  • Модель передплати

Програма автоматизації має бути доступною. Тому Poster можна купити як передплату навіть на один місяць. Здійснюючи річну передплату, можна заощадити кошти.

  • Швидке навчання персоналу

Система обліку від Poster інтуїтивна і проста в користуванні. Немає потреби проводити для персоналу спеціальне навчання чи тренінги, через які бізнес ніс би додаткові витрати.

  • Рука на пульсі усіх процесів у кафе

Ви, як власник або керівник, відмовляєте собі у відпустці через страх залишити бізнес без нагляду? Даремно, бо через Poster POS Ви можете адмініструвати заклад і слідкувати за всіма процесами. 

  • Безперебійна робота офлайн

У сучасних реаліях це важлива перевага. Poster POS функціонує навіть при відключенні від мережі. Усі дані будуть синхронізовані при підключенні до мережі Інтернет.

Дізнайтеся більше про можливості та переваги Poster POS за посиланням.