Тоді як деяким людям щастить мати густе та красиве волосся, інші страждають, оскільки у них волосся випадає. І з цією проблемою потрібно якось боротись. Ви правильно зрозуміли – облисіння можливо вилікувати. Особливо якщо звернутись за допомогою до клініки «Mediostar». Тут можуть допомогти навіть у найбільш складних випадках. Наприклад, всі знають, що на шрамах не росте волосся. Але спеціалістам клініки вдалось довести, що це не більше ніж стереотип. Після того як рубець був відшліфований, завдяки новітній технології вдалось досягнути неймовірного – на цьому місці почало рости волосся. Це ще раз доводить, що трихологія у Львові є доволі перспективним напрямком.

Чому трихологія у Mediostar заслуговує уваги

Для початку потрібно пояснити, що собою представляє трихологія. Це розділ медицини, головною компетенцією якого є вивчення волосяного покриву, методів його діагностики та лікування, а також хворобами, які можуть стати причинами випадіння волосся та іншими проблемами, які з ним пов’язані. І випадіння волосся є однією з головних проблем напрямку.

Алопеція або облисіння зустрічається не тільки у чоловіків, жінки також часто страждають від цієї проблеми. До того ж вона часто може бути пов’язаною не тільки з якимись проблемами зі здоров’ям, але і тим, що це значна косметична проблема.

Стандартно людина втрачає до 150 волосків за добу, і якщо вони не відновлюються це може стати проблемою. Потрібно почати діяти прямо зараз. Звернувшись до спеціалістів Mediostar, перше що буде зроблено – виявлена причина проблеми. Спеціалісти проведуть комплекс заходів, щоб поставити діагноз, та виявити де відбувся збій. Зазвичай причини можуть бути наступними:

  • Якщо волосся випадає через сезонні зміни. Це має тимчасовий характер. Все налагодиться, як тільки організм адаптується. Хоча можуть допомогти певні вітамінні комплекси та процедури.
  • Порушення у роботі залоз. Також причиною зменшення кількості волосся може стати гормональний збій. Особливо часто він спостерігається у підлітковому віці.
  • Неправильне харчування також може нашкодити організму через випадіння волосся. Загалом проблему можна вирішити, якщо збалансувати раціон залежно від індивідуальних особливостей людини. Також випадіння волосся може проявлятись у вагітних жінок, яким не вистачає деяких поживних речовин.
  • Спадковість є найчастішою проблемою, вирішити яку можливо деякими косметичними методами, тому безвихідних ситуацій не буває.
  • Діабет та різноманітні інфекції, які виснажують організм та не дозволяють йому нормально функціонувати. Частково це проявляється у випадінні волосся.

Алопеція є наслідком використання деяких косметичних процедур. Наприклад, вона виникає після того, як людина пофарбувала волосся занадто агресивним засобом. Іноді таке фарбування закінчується не просто спаленим волоссям, а проблемами з їх ростом. До такого ж ефекту приводять і деякі інші процедури.

Якщо вам потрібно підібрати адекватний метод лікування, тоді обов’язково звертайтесь до спеціалістів клініки Mediostar. Професіонали зможуть не тільки зупинити процес, але і зроблять все можливе, щоб відновити волосся, змусити його рости знову. Але варто не затягувати проблему, а звернутись за вирішенням як можна швидше.