Складські приміщення з сендвіч-панелів набули великої популярності, яка продовжує зростати з кожним роком. Не дивно, адже такі споруди мають свої переваги. Однак у цього рішення є й недоліки, які важко ігнорувати. Нижче ви знайдете кілька аргументів, які дозволять вам вирішити, чи є хорошим рішенням будівництво складу із сендвіч-панелів. У випадку позитивного рішення на сайті https://www.llentab.ua/stalevi-budivli/skladi-logistika-zberigannja/ віи можете замовити будівництво такого складу за доступними цінами.

Склади з сендвіч-панелів – переваги

Сталеві сендвіч-панелі є їх найбільшою перевагою. Вони не тільки більш стійкі до снігових та вітрових навантажень, але також захищені від корозії. Буває, що утеплені склади є більш дешевим рішенням, ніж традиційні цегляні. Крім того, використання панелей робить стіни гладкими та естетично приємними.

Сталеві будівлі – це хороша інвестиція, коли компанії потрібна промислова будівля з високою міцністю та сучасним зовнішнім виглядом. Завдяки своїм перевагам споруди із сендвіч-панелів перемагають традиційні рішення, такі як цегляні будівлі, що пропонує інвестору необмежені можливості. Важливо, щоб їх будівництво було замовлено досвідченому та сертифікованому виробнику, який, керуючись професіоналізмом, виконає проект відповідно до потреб та очікувань замовника.

Також варто наголосити на універсальному застосуванні сталевої конструкції з сендвіч-панелів. Цей тип будівель дозволяє максимізувати потенціал вашого бізнесу. Він може використовуватися як склад, високий склад, промисловий, виробничий, логістичний, комерційний або сільськогосподарський зал. Більше того, сендвіч-панелі мають сучасний, елегантний дизайн, який забезпечує естетичність усього об’єкту. Для сучасного інвестора, який знає, що сучасний, естетично зроблений склад допомагає підвищити престиж кожного підприємства, це дуже важливо.

Склади з сендвіч-панелів – недоліки

Приміщення, утеплені панелями, швидко і лише на перший погляд легко збираються. Якщо щось зробити неправильно, утеплення стін буде негерметичним – тоді зали з сендвіч-панелей доведеться обігрівати або охолоджувати, залежно від сезону. Важливим є також якість матеріалів, з яких виготовляються панелі.

Конструкція, виконана з сендвіч-панелей і традиційних рішень

Сталеві конструкції набагато дешевше і швидше будуються, ніж традиційні. Вартість будівництва з сендвіч-панелей може досягати половини вартості традиційної будівлі, а час становить 5 – 8 тижнів (залежно від розміру). Їх можна зводити незалежно від пори року та зовнішніх умов – вони будуються як взимку, так і влітку. У випадку з цегляними будівлями будівництво залежить від погоди і займає набагато більше часу – мінімум кілька місяців, що пов’язано з більшими витратами. Варто додати, що споруду з сендвіч-панелів можна пізніше розширити, що вкрай складно у випадку традиційного будівництва.

А як щодо міцності сталевої конструкції порівняно з цегляною?

Сталеві панелі дуже довговічні і не поступаються цегляним рішенням, часто перевершуючи їх за якістю виготовлення та довговічністю. Більше того, вибираючи сендвіч-панелі в якості зовнішнього облицювання будівлі, інвестор впливає на точну температуру та акустику всередині залу